Chúng tôi là Pizza 4P’s, là chuỗi nhà hàng Pizza kiểu Nhật -Ý ở thành phố Hồ Chí Minh, Hà Nội và Đà Nẵng. Chúng tôi phục vụ Pizza Neapolitan truyền thống, cũng như những món ăn phong cách Nhật – Ý. Kể từ khi mở cửa vào năm 2011, chúng tôi đã được xếp hạng là một trong những nhà hàng hàng đầu bởi Tripadvisor và Foody.
Do nhu cầu mở rộng kinh doanh, chúng tôi đang tìm kiếm thành viên mới cho chi nhánh PIZZA 4P’s Đà Nẵng – số 08 Hoàng Văn Thụ – Đà Nẵng với các vị trí như sau:
THỜI GIAN LÀM VIỆC:
Một tuần làm 6 ngày, xoay ca:
– Ca sáng: 8h – 16h30
– Ca chiều: + Từ T2 – T5: 13h30 – 22h
+ Từ T6 – CN: 14h – 22h30
– Part-time: + Từ 8h – 13h30
+ Từ 17h – 22h
PHÚC LỢI:
– Môi trường làm việc trẻ trung, năng động, được training kĩ từ đầu (kể cả những bạn chưa có kinh nghiệm).
– Thu nhập hàng tháng: từ 4 – 7 triệu
– Thưởng doanh thu và tiền tip hàng tháng
– Đánh giá tăng lương 06 tháng/lần
– Tổ chức tiệc sinh nhật hàng tháng
– Thưởng cá nhân xuất sắc hàng tuần, hàng tháng
– Phụ cấp tiền gửi xe hàng tháng
– Tham gia Teambuilding, party hàng năm
– Giảm giá cho nhân viên khi dùng bữa tại nhà hàng
– Khám sức khỏe tổng quát hàng năm
– Lương tháng 13
– BHYT, BHXH đầy đủ khi kí hợp đồng chính thức.
1. NHÂN VIÊN LỄ TÂN (FULLTIME)
– Nhận khách, kiểm tra thông tin đặt chỗ, đón khách, hỗ trợ khách đến dùng bữa.
– Chịu trách nhiệm ghi nhận, kiểm tra thông tin khi có người đến nhà hàng và hướng dẫn gặp người liên quan (khách dùng bữa, ứng viên đến xin việc, nhà cung cấp giao hàng hằng ngày cho nhà hàng, bảo trì, sửa chữa….)
– Giám sát, kiểm soát thông tin người ra vào nhà hàng.
– Có thể hỗ trợ phục vụ khi đông khách
– Một số công việc hỗ trợ khác sẽ được trao đổi kĩ hơn khi đến phỏng vấn.
– Giữ vệ sinh khu vực được phân công.
2. NHÂN VIÊN PHỤC VỤ (FULLTIME)
– Chuẩn bị bàn, đảm bảo bàn ăn sạch sẽ và thoải mái
– Đón tiếp khách hàng
– Nhận order
– Làm đồ uống
– Phục vụ thức ăn, đồ uống, tráng miệng một cách nhanh chóng
– Giao tiếp với khách hàng trong suốt bữa ăn để đảm bảo khách hàng được phục vụ tốt nhất
– Mang hóa đơn và nhận thanh toán nhanh chóng
– Giữ vệ sinh khu vực được phân công.
3. NHÂN VIÊN LÀM BÁNH PIZZA (FULLTIME)
– Sơ chế, chuẩn bị nguyên liệu một cách nhanh chóng và hiệu quả, làm và nướng bánh Pizza đáp ứng theo các tiêu chuẩn của nhà hàng
– Làm việc an toàn xung quanh thiết bị nhà bếp và báo cáo bất kỳ vấn đề phát sinh cho quản lý.
– Đảm bảo vệ sinh và chất lượng thực phẩm theo tiêu chuẩn
– Hỗ trợ giữ vệ sinh bếp và khu vực được phân công
4. NHÂN VIÊN BẾP (FULLTIME)
– Chuẩn bị,chế biến các nguyên vật liệu đạt chất lượng, tiêu chuẩn của Pizza 4P’s
– Sử dụng và bảo quản trang thiết bị dụng cụ bếp an toàn và đúng quy định
– Làm vệ sinh khu vực làm việc: sạch sẽ, vệ sinh và gọn gàng.
5. NHÂN VIÊN HÀNH CHÍNH KHO
CÔNG VIỆC
– Phối hợp với bộ phận mua hàng (SCM) để làm việc với NCC
– Thực hiện quy trình đặt hàng, nhận hàng và kiểm kê theo quy trình cho Đồ uống, Thực phẩm và các các mặt hàng khác
– Sắp xếp kho hàng
– Nộp tiền cho ngân hàng, trực tiếp làm việc với kế toán
– Kiểm tra, kiểm soát háo đơn đỏ; đảo bảo kiểm soát các hóa đơn chứng từ đầy đủ và nộp cho văn phòng đúng hạn
– Thực hiện các báo cáo (theo mẫu) định kỳ
– Hỗ trợ Quản lý/ Giám sát nhà hàng về các vấn đề khác theo yêu cầu
YÊU CẦU
– Từ 22 tuổi – 28 tuổi
– Tốt nghiệp Cao đẳng trở lên
– Có kinh nghiệm về kho hoặc kế toán kiểm toán là 1 lợi thế
– Nhanh nhẹn, trung thực và cẩn thận
PHÚC LỢI
– Lương khởi điểm 5,000,000
– Thưởng và tip
– Bảo hiểm y tế, xã hội
– Thưởng lương tháng 13
– Làm việc trong môi trường thân thiện, năng động
6. NHÂN VIÊN KẾ TOÁN (ACCOUNTING OFFICER)
CÔNG VIỆC
– Collect and check all invoices according to accounting regulation and company’s procedure
– Book all input invoices into accounting software, follow up advance suppliers, employees
– Prepare AP report, monthly, VAT report monthly on time
– Prepare and follow up debt confirmation from suppliers
– Following up pending invoice status and working with the Supply chain team for invoice correction or invoice receipt.
– Collect output invoices from service team. Reconcile revenue and validate AR invoice.
– Prepare output invoice report which uses in period
– Collect vouchers from service team. Reconcile voucher with POS sale report
– Corporate with other teams to process month-end closing on time
– Work with 4PS service team and bank staff to handle customer‘s credit card issues
– Ad-hoc jobs required by Chief accountant
YÊU CẦU
– Graduate from College – Major in Accounting
– More than 1 year of accounting experience
Computer: Word, Excel and accounting software understanding
Willing to learn, accept the challenge to develop in career.
English: communicate in English.
PHÚC LỢI
– Attractive Salary (From 9,000,000 – 11,000,000 VND);
– Insurance following labor law;
– 13th salary;
– Parking allowance;
– Evaluate & increase salary once time per year;
– Wow & Birthday party monthly;
– Company trip & team building;
– Participate in the company‘s training courses.
– Friendly, active working environment
Working hours: 8:30 – 17:00 (Monday to Friday) & 8:00 – 12:00 (Saturday – Off 02 Saturday/month)
7. NHÂN VIÊN HÀNH CHÍNH (ADMIN OFFICER)
CÔNG VIỆC
– Recruitment: preparing job adverts, checking application forms, shortlisting, interviewing and selecting candidates, training orientation for new staffs and etc.
– Input information datas of new staffs into master data file and create the timekeeping information (Planday account) for new staffs.
– Prepare the Vocational Training Agreement and Agreement on non-disclosure, non-competition & non-soliciation for new staffs.
– Manage & delivery uniform.
– Prepare plan and organize the WOW & Birthday party every month.
– Prepare plan and organize the mid-year and year end party accourding to the company budget & plan.
– Propose and implement commercial, utilities and rental contracts
– Manage the contracts, agreements, and licenses;
– Submit and handle all cases related to Hygiene and Food Safety of restaurants;
– Work closely with authorities concerned (Fire Fighting, Environment, Labor, Safety food…)
– Communicate with organizations, authorities to deal with jobs related to the responsibility.
– Support to repairing, renovating and maintenance the machine, equipment, furniture…
– Support projects of the restaurant.
– Other tasks when required by RM.
YÊU CẦU
– At least 2 years of working experience in the related field.
– Business level English (fluent in speaking & writing) and Native level Vietnamese.
– Excellent oral, written and interpersonal communication & analytical skills, and problem-solving skills.
– Able to work under high pressure.
– Demonstrated ability to work well in a team environment
– Work independently and proactively take on new responsibilities where most needed.
– Positive attitude & a high level of maturity.
PHÚC LỢI
– Attractive Salary (From 7,000,000 – 10,000,000 VND);
– Insurance following labor law;
– 13th salary;
– Parking allowance;
– Evaluate & increase salary once time per year;
– Wow & Birthday party monthly;
– Company trip & team building;
– Participate in the company‘s training courses.
– Friendly, active working environment
Working hours: 8:30 – 17:00 (Monday to Friday) & 8:00 – 12:00 (Saturday – Off 02 Saturday/month)
8. Food Supervisor
Assistant Restaurant Manager (Food Supervising) is responsible for the daily operations of businesses that prepare and serve food and drinks to customers as Pizza 4P’s standard.
* Restaurant Operation
Supervise & support Kitchen and Pizza teams and run the food operation as Pizza 4P’s standard;
Maintain and improve the food quality, preparation speed and timing;
Assign and coordinate works of employees to promote efficiency of operations;
Ensure that all employees follow food safety regulations and procedures;
Supervise catered events in terms of food safety and hygiene;
Cooperate with the department leader (service, kitchen, and pizza) to understand the situation of the entire restaurant and progress of monthly goals;
Communicate closely with the restaurant manager.
* Customer Service Maintains
Resolve customer complaints regarding food quality and service and making sure the business complies with health and food safety regulations;
Supervise serving of food, may be direct preparation of foods and beverages.
* Stock & Tools Management
Maximize the operating profit of the restaurant, especially food cost, manage the inventory and order food and beverages, equipment, and supplies to ensure standards of quality are met, avoiding wastage, damaged goods and cancel food;
Maintaining of kitchen tools and assets, preventing inactive machine and broken items;
Plan and arrange for cleaning and maintenance services of the equipment and facility such as, they heavy cleaning when the dining room and kitchen are not in use, trash removal, and pest control when needed.
* People Management
Cooperate with HR Team to process recruitment (follow-up interview, selection, on-boarding, probation appraisal);
Train, coach and motivate the Kitchen and Pizza staffs in performance of duties, create and implement the manual;
– Prepare work schedules and evaluates work performance of staffs.
Requirements:
– Fluent in English;
– Able to work under pressure;
– Have skills and experience in training and coaching staff;
– Have leadership skills and team management skills;
– Have solving problem skills;
– Age: 25 years and older;
– Male is priority.
Benefits:
– Attractive Salary;
– Insurance following labor law, private health insurance;
– Sharing tips & sale bonus;
– 13rd salary;
– Parking allowance;
– Evaluate & increase salary once time per year;
– Wow & Birthday party monthly;
– Company trip & team building;
– Participate in the company’s training courses.
– Friendly, active working environment
Liên hệ:
- Nhân sự tuyển dụng – 0825595948/ 0764513015 (9h00-16h00, thứ 2- thứ 6)
- Nộp CV qua email: recruit_dn@pizza4ps.com
- Nộp qua website: http://pizza4ps.com/career hoặc https://pizza4ps.talent.vn
- Nộp hồ sơ phỏng vấn trực tiếp tại nhà hàng Pizza 4PS số 08 Hoàng Văn Thụ, P. Phước Ninh, Q. Hải Châu, Tp. Đà Nẵng (từ 9h00 đến 11h00 và từ 13h30 đến 16h00, Thứ Hai đến Thứ Sáu).
Hạn nộp hồ sơ: 15/11/2019 – Ưu tiên hồ sơ nộp sớm!